MAISTO GAMYBOS CECHO VADOVAS (-Ė)
Vilnius
-
gamybos cecho darbuotojų darbo organizavimą, koordinavimą;
-
gaminamos produkcijos kokybės užtikrinimą;
-
gamybos procesų dokumentacijos tvarkymą;
-
personalo dokumentacijos administravimą.
-
aukštąjį neuniversitetinį išsilavinimą (pageidautina maisto gamybos srityje);
-
2 metų patirtį maisto gamybos bei vadovavimo srityje;
-
maisto gamybos procesų, technologijų ir įrangos išmanymą;
-
gerus darbo MS Office įgūdžius;
-
sugebėjimą dirbti komandoje, iniciatyvumą, organizuotumą siekiant tikslų.
-
darbą savo srities profesionalų komandoje;
-
papildomą sveikatos draudimą (po bandomojo laikotarpio);
-
profesinio tobulėjimo ir karjeros galimybes.
1800 - 2200 eur/mėn. (neatskaičius mokesčių).